Kandidaten

Tijd Personeelsdiensten stelt zich ten doel de ervaren arbeidskracht op een positieve manier onder de aandacht van onze klanten te brengen en hen te bemiddelen op passende en duurzame functies.

Vooroordelen

U bent zoekende naar een nieuwe uitdaging? Wij ondersteunen kandidaten in hun zoektocht naar een passende opdrachtgever.

Wij hebben voornamelijk vacatures in de Bouw, Techniek, Logistiek, Transport en Administratieve functies. Niet al onze vacatures staan online. Neem contact met ons op om te kijken of wij een passende vacature beschikbaar hebben of dat deze binnenkort vacant komt.

Of u nu startende bent op de arbeidsmarkt, vastroest op uw huidige werkplek of een ervaren medewerker bent.

Dan herkent u het volgende misschien, u bent op zoek naar werk maar krijgt van de omgeving al snel te horen dat het vinden van een baan kansloos is. Je bent te oud, bedrijven zijn niet op zoek naar je, je bent te duur. Allemaal kreten die niet echt motiverend zijn bij het op zoek gaan naar een nieuwe baan.

Wij denken er anders over. ‘Oudere’ werknemers hebben de toekomst!!! Je bent in onze ogen juist waardevol doordat je meer ervaring en opgebouwde kennis hebt en daardoor snel inzetbaar bent. Ook bedrijven en organisaties beseffen meer en meer dat de groep ouderen, ervaren werknemers belangrijke is voor de continuïteit hun onderneming of organisatie.

 

Wat zijn de voordelen van een ervaren en oudere werknemer.

  • Heeft een brede werkervaring en uitgebreide vakkennis
  • Heeft meer levenservaring en mensenkennis dan een jongere werknemer waardoor eenvoudiger inzetbaar binnen een team.
  • Doorzien over het algemeen sneller problemen komen met passende oplossingen en leveren kwalitatief goede resultaten. Ook prima in te zetten als coach voor jongere collega’s.
  • Oudere werknemers nemen minder fysieke risico’s, maar ook op andere terreinen(bijvoorbeeld financieel).
  • Ouderen zijn veelal loyaal naar het bedrijf. De meeste oudere zoeken een werkgever waarbij zij langer vooruit kunnen.
  • Ouderen zijn vaak eerder in staat zelfstandig te werken en met vrijheid en verantwoordelijkheid om te gaan en hebben op dat punt minder begeleiding nodig dan jongeren.
  • Ouderen hebben minder last van hoge werkdruk dan jongeren. Uit onderzoek blijkt dat het vermogen stress onder controle te krijgen stijgt met het aantal jaren aan werkervaring.

Bent u opzoek naar werk?

Bent u opzoek naar werk, heeft u ervaring, bent u gemotiveerd, vitaal en op zoek naar een leuke baan dan gaan wij graag een gesprek met u aan.

Kijk ook op onze vacature bank. Als u een geschikte baan ziet reageert u dan via het inschrijfformulier. Natuurlijk is een open sollicitatie ook mogelijk. Vult u ook hiervoor het inschrijfformulier in. Wij nemen dan contact met u op.